Festival Off Loop

 
11 mayo 2011

fotogramar

Hola Amics!!!! Paral.lel ha fet i produït un “videoart” que es diu “Febrer al sol” i ha estat seleccionat pel Festival Off Loop que es celebra a barcelona del 9 al 21 de Maig del 2011

“Febrer al sol” ha estat rodat a Menorca i bàsicament mostra el procés d’un treball de Landart fet per paral.lel. Aquest vídeo ha estat gravat i editat per Josep Samphol i Edgar Aguado.

Si es vol veure estarà posat a la botiga de vins: Sexy wine C/ Joaquim Costa, 8 Barcelona  a partir del dissabte 14 de Maig i posteriorment el penjarem a la web.

Imagen de previsualización de YouTube

7 comentaris per “Festival Off Loop”

 1. Jukka Heinonen Diu:

  Gracies Paral·lel per existir :)

 2. Irene Diu:

  Hola!!! Estic fent el meu treball de recerca sobre el Land Art i sou de les poques referències que he trobat aqui a Catalunya. Estic molt interessada en els vostres treballs relacionats amb aquest tipus d’art directament rel·lacionat amb la natura!
  Si sapiguesiu de més col·lectius vinculats amb el Land Art i em poguessiu facilitar pàgines web n’estaria molt agraïda!
  Gràcies i ànims, molt bons treballs!

 3. paral.lel Diu:

  Bon dia Irene!
  Nomes tinc un del Forn de la Calç http://www.cacis.cat on pots fer una ullada :) Fins aviat.

 4. Astrid Diu:

  hooola!!!
  Acavo de saber de vosaltres a través del face del claustre. Be en realitat ja ens coneixem pero no tenia ni idea que fesiu aquestes cosetes tan txules…..os felicito!!! Amb mola…
  No + volia dir-hos que’m vaig trobar a Mesquida la vostre obra i amb un kolega vem estar moooooolt rato mengant-nos l’olla, pensant com podien arrivar les pedres allà i d’aquella manera!!!!….
  Gracies! Ara quant trovi coses extranyes en el paisatje, pensaré amb vos……..smuaks!!

 5. paral.lel Diu:

  Moltes gracies Astrid :) Smuaks !!!